Σχετικά με εμάς

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συδυασμό του Θοδωρή Βασιλάκου

Συνδημότες και συνδημότισσες

 

Ονομάζομαι ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και κατάγομαι από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Ιο.  Είμαι παντρεμένος από το 2000, με ΤΗΝ ΡΕΒΕΚΚΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ( το γένος Καραμαλτίδου ) και πατέρας δύο παιδιών.  ΄Έκτοτε ζω στην Αγία Βαρβάρα με την οικογένεια μου, βιώνοντας τις καθημερινές αγωνίες και προσπάθειες τόσο της οικογένειας μου όσο και των συνανθρώπων μου.
Εργάζομαι στον δημόσιο τομέα ( και συγκεκριμένα σε όμορο ΟΤΑ ).  Προΐσταμαι σε ένα νευραλγικό τμήμα, όπου με την πολυετή πείρα και τις γνώσεις μου, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά θέματα διοικητικών υπηρεσιών και οικονομικών υπηρεσιών.
Η Αγία Βαρβάρα, είναι ο τόπος που ζώ και αγαπώ μαζί με την οικογένεια μου.  Για τον λόγο αυτό, γνωρίζοντας τονΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟ για το ήθος και την εντιμότητα του, αποφάσισα όταν μου προτάθηκε να ασχοληθώ και να κριθώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,  με  στόχο να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις στην ανανέωση και την προοπτική της τοπικής κοινωνίας μας.
Πιστεύω ότι ένας Δήμος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ προς τις ανάγκες των δημοτών, καθίσταται πλέον ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.  Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ είναι τα στοιχεία που με διέπουν και με εκφράζουν στην καθημερινότητα μου.
Στην σημερινή δύσκολη εποχή που όλοι μας διανύουμε, σκοπός μας είναι η απρόσκοπτη βοήθεια προς τον συμπολίτη μας την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και κατʼ επέκταση η πόλη μας.   Η πρόταση μου για την ανάπτυξη των κοινωνικών δομών κατά προτεραιότητα στις ευπαθείς ιδιαίτερα ομάδες δείχνει την ευαισθησία και την φροντίδα που πρέπει να δείξουμε στον συνάνθρωπο μας.
Η ανεργία και η φτώχεια  μαστίζει την πόλη μας, ένα σημείο που πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας.  Η υπεραξία μας επιτέλους ως άνθρωποι δεν μπορεί να είναι αυτή η ταπείνωση που βιώνουμε σήμερα.
 
 
 
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Σχετικά με εμάς

2014-03-08 11:13

ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΤΖΑΝΝΕΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συδυασμό του Θοδωρή Βασιλάκου

2014-03-07 13:24

 

ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΤΖΑΝΝΕΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παντρεμένος με παιδιά..τα παιδια μου σπουδάζουν εγω ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας

 

Η ενασχόληση μου με τα κοινά προέκυψε από την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του θοδωρή Βασιλάκου

 

Υπάρχουν λύσεις και μπορούμε να τις κάνουμε πράξη!!!

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ μπορουμε!!!